|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - [przeciwnicy] Czy Kalif może dać nam surowców?
Angry - 26 Październik 11, 17:07 Temat postu: [przeciwnicy] Czy Kalif może dać nam surowców? Hej jestem tu świeży i sobie gram w SC i mam w sojuszu Kalifa i pytanie, czy może mi dać Kalif surowce?
Elmo - 12 Styczeń 12, 15:35
Może , tak jak każdy sojusznik, a że z niego taki chytrus i rzadko się zdarza że przesyła, to już nie moja wina.
ImpPoland - 1 Marzec 12, 21:14
Nigdy żadnego sojusznika nie proś o złoto, bo nawet gdyby miał milion to i tak Ci nie wyślę nawet 50 zlota
Kalif nie jest zbyt chętny do pomagania, najbardziej pomocnym sojusznikiem może być Lwie Serce lub Saladyn.
Trndjava - 1 Marzec 12, 21:39
gdy chcesz kogoś o coś poprosić wyślij mu coś, ale nigdy nie proś o kasę
podpisuję się pod ImpPoland
Maciek - 2 Marzec 12, 13:20
Niestety Kalif Nie wyśle żadnych towarów, a tym bardziej jałmużny na rzecz państwa
PS: ImpPoland: najwięcej wysyła Marszałek, ponieważ nie ważne czy ma dużo towaru, czy mało, i tak wyśle ( sprawdzone )
Trndjava - 2 Marzec 12, 23:04
pisząc marszałek miałeś na myśli Ryszarda
Elmo - 3 Marzec 12, 11:43
ImpPoland napisał/a: | Nigdy żadnego sojusznika nie proś o złoto, bo nawet gdyby miał milion to i tak Ci nie wyślę nawet 50 zlota
Kalif nie jest zbyt chętny do pomagania, najbardziej pomocnym sojusznikiem może być Lwie Serce lub Saladyn. |
Nie prawda, gdy szczur był już zniszczony to wysyłał mi po 300 złota jak Wilk był w jego zamku.
DonKamillo - 3 Marzec 12, 12:41
Jak bot rozwala bota to Ci wysyła często wszystko co ma.
Maciek - 4 Marzec 12, 17:40
Trndjava napisał/a: | pisząc marszałek miałeś na myśli Ryszarda |
Nie. Naprawdę tak jest Jak nie wierzysz to sprawdź. Marszał śle wszystko jak leci
TwierdzaBoss - 15 Lipiec 12, 18:21
Trndjava napisał/a: | pisząc marszałek miałeś na myśli Ryszarda |
marszałek a rysio to 2 innych ludzi co nie?
tomos123 - 23 Sierpień 12, 09:33
Mi czesto wysyła Chleb jak go poprosze.
Maciek - 24 Sierpień 12, 10:10
A od kiedy Kalif piecze chleb???
FrankTheTank566 - 5 Listopad 12, 19:48
Kalif bardzo rzadko cokolwiek wysyła a już na pewno nie złoto
Opat chętnie pomaga kiedy może(dałem mu 200 Drewna a dał mi za to ponad 500 Złota)
marczewek - 30 Grudzień 12, 23:48
Od Wieprza można dużo sera wysępić. Jak się jest w nim w sojuszu można sobie rolnictwo darować.
Co do kalifa, to może wysłać, ale tylko wtedy jeśli jest atakowany.
Xeno - 31 Grudzień 12, 14:41
Mi zawsze drewno wysyłał.
|
|