Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie działa (albo źle wpisuję:P) kod na przekreślenie tekstu.
Nie ma funkcji na otwarcie wszystkich nieprzeczytanych postów w kolejnych kartach przeglądarki.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Ad. 2. No była taka funkcja, nie wiem czy ktoś jeszcze z niej korzystał ale było to praktyczne.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
To nie błąd na forum, ale stronie - gdy chciałem dodac komentarz pod najnowszym newsem na stronie dostałem taki error: "Wystąpił` błąd SMTP: 550 "Unknown User"
EDIT. Z tego co widzę komentarz został dodany nawet potrójnie
Przed chwilą, w temacie "Konto na YouTube jako forma reklamy naszego forum." wszystkie posty zostały oznaczone jako nieprzeczytane, przynajmniej u mnie ( mimo, że śledziłem ten temat na bieżąco ) :
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Shoutbox nie wyświetla się, jeśli wchodzimy na forum z telefonu.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Samsung Galaxy Trend, przeglądarka podstawowa z androida.
EDIT: wina przeglądaręki. Na Chromie wyświetla się poprawnie.
Zgłaszam ten sam błąd. Oprócz wymienionych powyżej, nie widzę też avatara m.in. Ereka, Przemasa Ir, sir Ryszarda i prawdopodobnie wielu innych użytkowników.
Przeglądarka Google Chrome, Win 7 32 bitowy.
Edit: Swojego avatara teraz też nie widzę.
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum