Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Deluxe(czasami),Crusader
Wysłany: 6 Grudzień 11, 19:53 Nigdzie nie ma Warchesta :(
Tak, jak w temacie,w żadnym sklepie nie mogę znaleźć.Byłem w Empiku,Media Markt,Alsen,zwykłych komputerowych,Electro World.I wszędzie widzę wersję Extreme.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 6 Grudzień 11, 20:25
To idź do sklepu i powiedz obsłudze żeby Ci zamówili z Allegro
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Gra w: Deluxe(czasami),Crusader
Wysłany: 7 Grudzień 11, 16:53
I nie ma,powiedzieli,że nie da się tego sprowadzić bo stara gra lub coś podobnego. Już sobie pograłem Bo na pewno Extreme nie kupie bo mam mało ramu(512mb)
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 8 Grudzień 11, 18:01
Jeżeli nie zależy ci na SH 1, tylko na SAMYM "Twierdza Krzyżowiec Warchest" to śmiało możesz kupić Extreme, wtedy masz to i to (Warchest, Extreme).
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum