Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Hmm Wszyscy sądzicie, że jesteście dobrzy. Też myślałem, że jestem dobry, gdy przeszedłem kampanię dwa razy wzdłuż i wszerz (pominąłem tylko jedną misje). Gdy zacząłem grać na multiplayer zobaczyłem, że nie znam się wogóle na grze, gospodarka była beznadziejna... nie mówiąc o możliwościach militarnych. Mówię wam... zagrajcie na multi z dobrymi graczami...
speeder11, dawaj zagramy:). Ale na sierio nocna gra o 20-stej.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Heh. Nie umiem dokonać samooceny, ale powiem tak: z botami to większych problemów nie mam. Grałem w multi i było różnie, raz przegrywałem, a raz wygrywałem.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: Crusader multi
Wysłany: 27 Kwiecień 09, 22:06
Chyba każdy myśli, że jest dobry, bo sobie z botami poradził...jak też tak myślałam, bo w końcu się wygrało...
Na multi jak się trafi na początku na bardzo dobrego gracza to mniej więcej tak, jak by trzeba było przejść 50-tą misję bez znajomości gry .
P.S. Ja akurat trafiłam na Jasia i Rave, a potem na Stronga (eksperci) , którzy grali wszystko jak leci : 5 no rush, 10, 20 z 2k albo z 3k... i weź tu zakręt z gospodarką, nie mówiąc o taktyce... .
Ostatnio zmieniony przez T-Rex 28 Kwiecień 09, 08:37, w całości zmieniany 1 raz
Ja jak na multi zaczynałem to miałem łatwo, bo z samymi słabszymi ode mnie grałem, więc się wygrywało. W międzyczasie czytałem jakieś poradniki, potem trafiłem na speedera, pokazał eko lepsze trochę, ale i tak nie aż takie super wtedy. Mimo to, na mnie wrażenie to zrobiło A potem był, i będzie mój mistrzu xP
hehe, dzieki ludzie. Gram 2 lata w strongholda ale nigdy nie wpadlem na taki pomysl zeby na poczatku gry kupic wojsko za cala kase i leciec na kompa. Zawsze sie rozbudywowalem w 1 misje gralem 1,5h a moglem ja przejsc w 5 minut:)
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 16 Maj 09, 12:27
nie wiem co do ankiety bo mam problem z grą przez gsa(napisałem to w dziale crusader,warchest i extreme multiplayer) więc nie wiem do kogo mam się porownac. jesli chodzi o misje to teraz jak to piszę(16.05.09) to jestem na 21.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum