Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 23 Maj 09, 20:03
jakoś mi nie działa.robię tak:
wchodzę w mój komp. , klikam w stronghold crusader, potem w aiv. teraz chyba coś żle robię, ale nie wiem co. kopiuje pliki aiv wieprza(bo chce dac zamek szeryfa śwince ), wklejam na pulpit, te "oryginalne" usuwam, kopiuje pliki aiv szeryfa i wklejam je w folder aiv. włączam grę i nie ma wieprza!
PS gdy piszę że kopiuję i wklejam, to robię to ze wszystkimi plikami aiv(tymi ośmioma konkretnych botów)
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum